Despre Noi

AUTOPAVEL

AUTOSERVICE SUCEAVA

Cand a fost infiintat service-ul?

AUTOSERVICE PAVEL, infiintata in 1996 in localitatea Scheia judetul Suceava. Firma specializata in lucrari de reparatii electrice ale autovehiculelor si a componentelor electrice ale acestora, in special electromotorul si alternatorul.

Peste 500 de produse!

AUTOPAVEL detine in stoc peste 500 de altrenatoare si electromotoare atat noi cat si folosite. In magazinul nostru gasiti o gama larga de piese de schimb pentru electromotoare si alternatoare, cum ar fi: rotoare, statoare, bucse, bendixuri, bobine cuplare, reductoare, capace fata si spate, fulii, regulatoare, perii, ect.

Peste 21 ani de experienta!

AUTOPAVEL este prezent pe piata de peste 21 de ani. In tot acest timp ne-am straduit sa executam lucrari de buna calitate, sa avem o atitudine responsabila fata de bunul clientului, stiind ca un client multumit aduce alti clienti noi in firma noastra. Dupa 21 de ani, ramanem consacrati reparatiilor de alternatoare si electromotoare, avand toata specializarea si dotarea necesara.

Reparatii electromotoare si alternatoare SuceavaReparatii alternatoare si electromotoare AUTOSERVICE PAVEL

AUTOPAVEL

Reparatii si vanzari electromotoare si alternatoare, vanzari piese de schimb pentru electromotoare si alternatoare, toate pentru o gama foarte larga de categorii de autovehicule.

  • Autoturisme
  • Camioane
  • Buldoexcavatoare
  • Utilaje agricole
Reparatii electromotoare si alternatoareReparatii alternatoare si electromotoare AUTOSERVICE PAVEL

DE CE NOI?

Oferim servicii de intretinere si reparatii de calitate, pentru toate tipurile de autovehicule. Pentru ca stim ca timpul clientului este pretios, am creat o regula ca orice lucrare sa fie executa in aceeasi zi in care vine, nedepasind totusi programul normal de lucru.

  • Peste 21 ani de experienta
  • Utilaje de ultima performanta
  • Adaptare la noile tehnologii ale pietei
  • Lucrarile sunt de calitate
AUTOPAVEL

Date de contact

TOP
SUNA ACUM
ADRESA